Ga naar de inhoud
Home » Ringmaat

Ringmaat

ringmaat opmeten ringsizer bestellen

De ringsizer

Weet je niet wat jouw ringmaat is? Bestel dan onze handige Ringsizer! Zo meet je snel en gemakkelijk jouw vingers op en weet je precies welke maat je nodig hebt. De verzending van de Ringsizer is gratis.

vintage gouden ringen sieraden collectie

OP MAAT GEMAAKT

Is de ring die je op het oog hebt niet jouw maat? Dan kun je onze verstelservice ‘Resizing’ erbij bestellen. We maken de ring dan voor je op maat. Dit is mogelijk tot twee maten kleiner of groter.

Zelf opmeten

Er zijn twee manieren om zelf je ringmaat te achterhalen. Hoewel de Ringsizer de meest nauwkeurige optie is, net als een bezoekje aan de juwelier, kun je deze trucjes ook gebruiken.


Optie 1: Ring opmeten

Heb je een ring die je past? Leg deze op een lineaal of meetlint en lees de binnendiameter (mm) af. Dit is jouw ringmaat! Hier zijn ook mobiele apps voor, zoals de ‘ring sizer’ app. Je legt de ring op het scherm en past het beeld aan totdat deze precies overeenkomt met jouw ring.


Optie 2: Vinger opmeten

Wikkel een touwtje of papiertje om je vinger. Los genoeg om het nog net af te kunnen doen. Markeer het bij het punt van overlappen. Leg het langs een lineaal en lees de lengte (mm) af. De omtrek kun je omzetten in jouw ringmaat in diameter met de ringmaat tabel.

Sieradenmeisje Google reviews 2024
betaalmethoden sieradenmeisje webshop

© 2024 Sieradenmeisje